Nejnovější recenze ze sekce Luštěniny
Skvělá kvalita
Do kotlíkového guláše jsou to ty nejlepší fazole.
Nedají se sehnat nikde v obchodě v okolí UH
- menej cukru
Byl mi doporučen lékařem
jsou výborné
pro mně více slané
- V tomto obchodě jsem dosud dostala vždy jen kvalitní zboží.
Zboží dorazilo v pořádku. Kvalita perfektní. Jsem s vaším obchodem velice spokojená. Určitě budu využívat další nabídky.
zdrave dobre a moznost rychlej pripravy hlavnych jedal
- staré
ačkoli datum trvanlivosti je v pořádku, jedná se asi o staré fazole nebo o směs různých fazolí, protože i po 12ti hodinovém namáčení zůstane několik fazolí tvrdých jako kamínky (zkoušeli jsme tyto máčet a trvalo to týden než nabobtnaly). nemáte jistotu, že si nepoškodíte zuby, takže jsme je raději propasírovali, což je škoda, protože právě tyto fazole drží tvar.
Adzuki mají širokou škálu využití - moučníky, karbanátky.
V naší kuchyni je to oblíbená stálice.
kupuji opakovaně, rychle uvařená
Country Life Fazole bílá velká 0,5 kg
Přidáno: 22. září 2024
(naposledy upraveno 22. září 2024)
Zakoupeno v CountryLife.cz
V sáčku s nápisem velká bílá fazole mi byla zaslána drobná bílá fazolka. Koupi tohoto produktu přes internet nedoporučuji. Je lepší koupit přímo v prodejnách Country life, nebo prodejnách se zdravou výživou, kde fazole vidíte.
Mám doma ještě zbytek balení velké bílé fazole, které jsem koupila v bio obchůdku. Je to také značka Country life.
Když dám vedle sebe fazoly z původního balení a fazolku, která mi byla zaslána, je to jako maminka s miminkem. Nestalo se mi to poprvé, znovu v e-shopu nekoupím.
Když večer nechci večeři , tak trochu mňam
Velmi dobrá, skvělá ... vařím z ní polévku i připravuji přílohy k hlavnímu jídlu.
výborné
- nerozvaří se
- neztrácí na chuti
- žádná
Zdravé a chutné
Skvelá náhrada bežnej fazule pri ochoreniach ŠZ, neobsahuje strumigény.
- výborná.
je chutná, objednám znovu.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »