Tyto fazole mají velký, zploštělý tvar ledvinovitý tvar. Po uvaření mají měkkou, moučnatou konzistenci a krémovou chuť.
Fazoli přebereme, propláchneme a necháme přes noc (8-10...
Tyto fazole mají velký, zploštělý tvar ledvinovitý tvar. Po uvaření mají měkkou, moučnatou konzistenci a krémovou chuť.
Fazoli přebereme, propláchneme a necháme přes noc (8-10...
Tyto fazole mají velký, zploštělý tvar ledvinovitý tvar. Po uvaření mají měkkou, moučnatou konzistenci a krémovou chuť.
Fazoli přebereme, propláchneme a necháme přes noc (8-10 hodin) namočené. Vaříme cca 1,5 hodiny. Osolíme podle chuti.
O příznivých účincích konzumace fazole bílé na zdraví během těhotenství píše Zdravko Pohanka na svém blogu zde: https://www.potravinyarax.cz/zdravkuv-blog/zdrave-a-chutne-stravovani-v-tehotenstvi/
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku (v surovém stavu)
Energetická hodnota 1453 / 342 kJ / kcal
Bílkoviny 23 g
Sacharidy 57 g - z toho cukry 1,2 g
Tuky 1,2 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sůl 0,03 g
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.